Het team van Orbit bestaat uit betrokken begeleiders die stuk voor stuk affiniteit met leerlingen en onderwijs hebben. 

Het zit in onze genen om samen met de leerlingen er alles uit te halen. Dit doen we niet door klassiek stampwerk, maar door de approach "achieving more by working effectively". Naast studeren is er ook tijd om bij te praten over hoe het gaat, wat je boeit en waar je problemen mee hebt.

Met elke leerling hebben we een persoonlijke band en een persoonlijke benadering. Samen vormen wij een mooi team en maken gebruik van elkaars expertises.

 

 

Per locatie heeft Orbit Huiswerkinstituut een vaste manager. Deze manager leidt de groep en coacht de studenten. Zij houden overzicht op de planning en het leergedrag en zijn de contactpersoon voor de ouders. Zij werken samen met onze studiebegeleiders. De studiebegeleiders zijn getalenteerde universitaire studenten. Zij beheersen de leerstof goed en staan qua leeftijd en beleving dicht bij onze leerlingen. Wij leiden de begeleiders zo op dat ze de kennis op de juiste wijze overdragen en onze leerlingen kunnen coachen.

Doreen van der Moere

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Als jong meisje lag mijn passie op het gebied van ballet en deed ik mijn opleiding aan het Conservatorium Dans in Arnhem. Hierna ben Psychologie aan de Universiteit gaan studeren, gevolgd door Faculteit Educatieve Opleidingen, beide in Utrecht.

Na mijn studie ben ik mijn loopbaan gestart als NLP trainer voor het bedrijfsleven, daarna heb ik 15 jaar als docent, teamtrainer/coach in het onderwijs gewerkt. Dit heb ik ook nog enige tijd freelance gedaan terwijl ik Orbit aan het opbouwen was. In 2010 ben ik de wereld van het zelfstandig ondernemen ingestapt en het Huiswerkinstituut begonnen in Amsterdam.

Toen mijn kinderen in 2012 de basisschoolleeftijd hadden ben ik mij volledig op mijn eerste vestiging van Orbit in Amsterdam gaan richten. Het persoonlijke en betrokken karakter is wat ik belangrijk vind en wat ons bedrijf kenmerkt.

Ik ben trots dat wij nu als bedrijf hebben bereikt. Twee vestigingen met vaste gezichten en inmiddels bekend in de stad. Zo zetten wij ons maximaal in om ons voor uw kind(eren) een zo succesvol en plezierige schooltijd mogelijk te bieden.

Als ik niet bij Orbit ben dan ben ik op de tennisbaan in het theater of in een restaurant ergens in Amsterdam te vinden.

 

Tomas Merkies

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

In 1986 ben ik de wereld van het internet ingestapt als student Informatica en ben ik als part-time Speeltuinleider in Amsterdam gaan werken. Wat ik toen nog niet doorhad was dat dat best een unieke combinatie in één persoon was. :)

Daarna heb ik gewerkt bij o.a. Cisco, IBM, Google. In 2000 ben ik begonnen als interim manager en heb ik opdrachten gedaan bij XS4all, Aegon, ONVZ, Transavia, Thalys & Hyperion. In 2016 heb ik me aangesloten bij Orbit om te helpen met beta vakken.

Mensen & technologie fascineren me, evenals oude wijsheid & moderne vooruitgang. Ik ben trots om de kennis en kunde over beta vakken over te brengen op onze leerlingen. Daarnaast spreek ik Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans & Maleis, wat erg leuk is om met onze leerlingen te oefenen en spreken!

Als ik niet bij Orbit ben, ben ik van de Mont Blanc af aan het snowboarden, op het water te vinden of van Amsterdam aan het genieten.

 

Aimée Burggraaff

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

In 2015 heb ik mijn studie Medische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Na een ontzettend leuke studententijd in deze stad was ik klaar voor een nieuw avontuur en ben ik, nadat ik onder andere een aantal maanden door Azië heb gereisd en in Oostenrijk heb gewerkt, in Amsterdam terecht gekomen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Orbit als locatiemanager voor de locatie Sweelinck College. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie zoek ik de uitdaging in het vinden van motivatie voor gedragsverandering. De onbevangenheid en eerlijkheid van kinderen brengt extra dynamiek met zich mee, wat maakt dat ik mijn werk erg leuk vind om te doen. Door de leerlingen te helpen en handvatten te bieden, kunnen we er samen voor zorgen dat ze de touwtjes weer in handen krijgen. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze opbloeien als hun harde werk haar vruchten afwerpt en het weer goed gaat op school.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, koken, gezellig borrelen en reizen.

 

Celina Cohen-Bendahan

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Ik ben Celina, ik heb psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Nadat ik dat heb afgrond ben ik onderzoek gaan doen naar de invloed van hormonen op gedrag. In 2005 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar de invloed van prenataal testosteron in de ontwikkeling van verschillen tussen jongens en meisjes. Hierna ben ik als postdoc aan de slag gegaan op de Radboud Universiteit waar ik een beurs heb gekregen om te onderzoeken of o.a. het knuffelhormoon ook een rol speelt in de ontwikkeling van zorginteresse en zorggedrag bij mannen die voor het eerst vader worden. Tijdens mijn promotie heb ik al interesse gehad in de CITO, toen heb ik bijvoorbeeld onderzocht of tweeling-meisjes uit een jongen-meisje tweeling anders scoorden dan gewone eenling-meisjes.

Ik ben moeder en heb twee zonen, de oudste zit al op de middelbare school en de jongste zit in groep 8. Ik ben bekend en ken de stress van de entree- en Cito-toets. Mijn jongens zeggen zelf altijd tegen me dat ze vinden dat ik goed kan uitleggen. Daarnaast kan ik me goed inleven in de gedachtewereld van een kind en ben ik heel creatief in het uitleggen van lastige vragen, iets wat hierbij zeer goed van pas komt. Met veel plezier begeleid ik bij Orbit de basisscholieren en richt ik mij op de CITO en Entreetoets bijles en -trainingen. In de loop der tijd zal dit wellicht worden aangevuld met andere taken.

 

Onze studiebegeleiders

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Janieke
Aarde & Economie

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Emma
Natuurkunde

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

FlooR
Gezondheid en leven

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Sterre
Medicijnen

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Juliette
organisatie Psychologie

  Econometrie

Mans
Econometrie

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Olivier
Econometrie

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Annette
informatice

Huiswerkbegeleiding_bijles_examentraining_Huiswerkinstituut_Amsterdam

Julia
Geneeskunde