Huiswerkbegeleiding Amsterdam, we leren de leerlingen hoe ze het huiswerk kunnen structureren en hoe ze de leerstof op een plezierige manier eigen kunnen maken. We ontwikkelen de studievaardigheden.

Huiswerkinstituut Orbit heeft een methodiek ontwikkeld om leerlingen op een positieve en stimulerende manier succesvol te maken op school. Wij laten dan ook zeer goede resultaten zien. De leerlingen zijn tevreden, ze voelen zich gehoord. Daarnaast is er is veel aandacht voor vragen en persoonlijke begeleiding. De prestaties stijgen, waardoor leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen.

Om de kwaliteit van de begeleiding optimaal te waarborgen, werken wij samen met universiteitsstudenten. Deze alfa, bèta- en gamma studenten hebben veel affiniteit met jongeren. Zij kunnen uw kind niet alleen inhoudelijk begeleiden, maar ook inspireren. Ook werkt Orbit samen met een pedagoog. Zo garandeert Orbit kwalitatieve individuele aandacht voor iedere leerling en kan het maximale uit het onderwijs aan uw kind worden gehaald .

 

 

Gratis Proefles

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij ons. Daarom is er de mogelijkheid om een proefmiddag te volgen. We kijken naar de planning en maken kennis met elkaar. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Naam leerling *
Naam leerling
Naam ouder/verzorger *
Naam ouder/verzorger
 

Hoe werkt Huiswerkinstituut Orbit?

 • Wij bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen tot en met 18 jaar voor de niveaus vmbo-t, havo, vwo en gymnasium, in alle vakken die ze op school krijgen aangeboden.

 • De leerlingen kunnen vijf middagen per week bij ons terecht. Bij het Sweelinck College van 15.00 tot 18.00 uur en op het J.J. Cremerplein vanaf 13.00.
   
 • Wanneer de leerling naar de begeleiding is geweest, ontvangt u per e-mail een verslag van de dag en eventuele planning.
   
 • De leerling kan naar huis wanneer het huiswerk is afgerond, nagekeken en overhoord.
   
 • Mocht een leerling niet verschijnen, dan nemen wij contact op met de leerling en worden de ouders op de hoogte gebracht.
   
 • Tijdens de begeleiding is er uiteraard veel tijd voor individuele vragen en begeleiding. Wij onderscheiden ons door betrokkenheid. 
 

 
 
Ik moet toegeven, toen ik hier voor het eerst kwam was ik sceptisch, maar zonder studiebegeleiding was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik kan namelijk echt niet plannen en aan het werk blijven, en bij de studiebegeleiding helpen ze je daar erg goed mee. Nog een ding, het is nog best gezellig voor een huiswerkbegeleiding.
— Leerling Sophie (Amsterdams Lyceum)
 
 

 

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding

Wil je graag direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Heb je vragen of wil je graag in contact komen, bel ons dan op 020-77 63 902 of stuur ons een bericht via het contactformulier en dan nemen we snel contact met je op.

Huiwerkbegeleiding
Huiswerkbegeleiding