Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Gratis Proefles

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij ons. Daarom is er de mogelijkheid om een proefmiddag te volgen. We kijken naar de planning en maken kennis met elkaar. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Naam leerling *
Naam leerling
Naam ouder/verzorger *
Naam ouder/verzorger
Datum Proefles
Datum Proefles
 

Hoe werkt Huiswerkinstituut Orbit?

  • Wij bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen tot en met 18 jaar voor de niveaus vmbo-t, havo, vwo en gymnasium, in alle vakken die ze op school krijgen aangeboden.

  • De leerlingen kunnen zes middagen per week bij ons terecht. Bij het Sweelinck College van 14.30 tot 18.00 uur en op het J.J. Cremerplein vanaf 14.00 tot 19.00 uur. We proberen aan te sluiten op de roosters van de kinderen dus andere tijden zijn in overleg mogelijk.

  • Wanneer de leerling naar de begeleiding is geweest, ontvangt u per e-mail een verslag van de dag en eventuele planning.

  • De leerling kan naar huis wanneer het huiswerk is afgerond, nagekeken en overhoord.

  • Mocht een leerling niet verschijnen, dan nemen wij contact op met de leerling en worden de ouders op de hoogte gebracht.

  • Tijdens de begeleiding is er uiteraard veel tijd voor individuele vragen en begeleiding. Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid.

Huiswerkbegeleiding Amsterdam

Bij huiswerkinstituut Orbit in Amsterdam leren we kinderen hoe ze hun werk kunnen structureren en de leerstof op een prettige manier eigen kunnen maken. We ontwikkelen ook de studievaardigheden. Dit zijn vaardigheden die ook bij de toekomstige studies noodzakelijk zijn. Vol vertrouwen de toekomst in!

Met onze eigen methodiek kunnen we leerlingen op een positieve en stimulerende manier succesvol laten zijn op school. Dat zien we terug in de resultaten. Kinderen die bijles volgen voelen zich gehoord en zijn tevreden. Door goede resultaten stijgt het zelfvertrouwen. Een kind met zelfvertrouwen gaat met een veel fijner gevoel de examens in!

In Amsterdam Oud-Zuid en Amsterdam Oud-West werkt huiswerkinstituut Orbit samen met studenten van de universiteit. Deze alfa, bèta- en gamma studenten kunnen uw kind niet alleen inhoudelijk helpen, maar ook inspireren. Naast de standaard huiswerkbegeleiding werkt Orbit ook met een deskundig pedagoog. Zo halen we door individuele aandacht het maximale uit de tijd die uw kind bij ons spendeert.

Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we kinderen niet alleen met hun huiswerk maar ook met het structureren en plannen van het schoolwerk. Door het aanleren van deze vaardigheden zorgen we ervoor dat de leerlingen ook zelfstandig hun huiswerk kunnen maken. We geven onze leerlingen bovendien tips om efficiënt te leren, zodat er genoeg tijd overblijft voor leuke activiteiten.

 

 
 
Ik moet toegeven, toen ik hier voor het eerst kwam was ik sceptisch, maar zonder studiebegeleiding was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik kan namelijk echt niet plannen en aan het werk blijven, en bij de studiebegeleiding helpen ze je daar erg goed mee. Nog een ding, het is nog best gezellig voor een huiswerkbegeleiding.
— Leerling Sophie (Amsterdams Lyceum)
 
 

 

Inschrijven voor huiswerkbegeleiding

Wil je graag direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Heb je vragen of wil je graag in contact komen, bel ons dan op 020-77 63 902 of stuur ons een bericht via het contactformulier en dan nemen we snel contact met je op.

1.png
2.jpg