Examentraining Amsterdam

Onze examentraining stoomt de leerling goed klaar voor het examen. Vorig jaar behaalden we een slagingspercentage van 98%! 

Komen de examens eraan en heeft uw kind nog moeite met enkele vakken? Daar kunnen we wat aan doen. We kunnen uw kind helpen als het bijvoorbeeld moeite heeft met de logica van wiskunde of de grammatica in het Engels. We werken voor alle vakken met deskundige huiswerkbegeleiders die uw kind kunnen helpen met het begrijpen van moeilijke stof.

Tijdens de examentraining behandelen we de theorie, wordt er geoefend en zorgen we dat de leerling goed om kan gaan met examenvragen. Hiermee vergroten we de slagingskansen en kan uw kind met zelfvertrouwen naar de examens. Heeft u al zin in een feestje als uw kind straks geslaagd is en kan genieten van een welverdiende vakantie?

 

 


Wij geven in de meivakantie examentraining voor vmbo-t in Amsterdam, op scholen en onze locaties in Amsterdam Zuid en West. U kunt uw kind inschrijven voor een vak waarmee het moeite heeft. De examentraining duurt een of twee volle dagen en wordt verzorgd door een ervaren docent. 

De kosten voor examentraining bedragen € 65,- per dag. Middels onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.