Wij geven bijles aan basisschool en middelbare school leerlingen, in alle schoolvakken en voor de niveaus vmbo-t, havo, vwo en gymnasium.

Met bijles kan er precies ingespeeld worden op de specifieke vakken en wensen van de scholier of leerling. De leerling wordt niet afgeleid door andere leerlingen zoals in een groep. Daardoor kan hij of zij zich beter concentreren.

Onze studenten die de bijlessen geven zijn flexibel wat betreft het maken van afspraken. Dit biedt de mogelijkheid om na schooltijd, 's avonds of in het weekend af te spreken, afhankelijk van uw voorkeur. De bijlessen worden gegeven in de vertrouwde thuisomgeving of op ieder andere gewenste locatie zoals een bibliotheek, onze eigen locatie of universiteitsgebouw.

 

 

Bijles Ervaringen

Sara heeft een 6,1 voor haar economie gehaald! Ze zei stralend dat ze nu voor het eerst dit jaar een voldoende staat. Heel fijn dat Orbit twee weken heeft ingegrepen. Het resultaat is verheugend! Veel dank voor de extra begeleiding en de persoonlijke betrokkenheid.
— Moeder Sara
Dara heeft gisteren een geweldige planning gemaakt voor de volgende 6 weken. Bedankt voor jullie enorme ondersteuning!
— Moeder Dara (MLA)
 

Inschrijven bijles

Wil je graag direct inschrijven voor Bijles? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Heb je vragen of wil je graag in contact komen, bel ons dan op 020-77 63 902 of stuur ons een bericht via het contactformulier en dan nemen we snel contact met je op.

 
Huiswerkbegeleiding Amsterdam