Bijles Amsterdam

Wij geven in Amsterdam bijles aan basisschool en middelbare school leerlingen, in alle schoolvakken voor de niveaus vmbo-t. hbo, vwo en gymnasium. Met welk vak heeft uw kind moeite? Met onze bijlessen kunnen we daar iets aan veranderen! Door onze bijles kunnen zelfs leerlingen die grote moeite hebben met een bepaald vak het examen halen. Vaak geeft bijles bij Huiswerkinstituut Orbit in Amsterdam net dat ene zetje dat nodig is.

Met bijles kunnen we goed inspelen op de specifieke vakken en wensen van leerlingen. We werken niet in groepsverband, waardoor ieder kind geconcentreerd aan de slag kan met de stof. En de individuele begeleiding werkt, want 'onze' kinderen gaan altijd vol zelfvertrouwen aan de slag met hun schoolwerk.

De studenten die de huiswerkbegeleiding verzorgen zijn erg flexibel, waardoor ook bijles in het weekend en 's avonds mogelijk is. De huiswerkbegeleiding kan worden gegeven op onze locaties in Amsterdam Zuid en Amsterdam West, thuis of in een andere vertrouwde omgeving. Waar voelt uw kind zich het prettigst? Dan komen we daar gewoon naar toe!

 

 

Bijles Ervaringen

Sara heeft een 6,1 voor haar economie gehaald! Ze zei stralend dat ze nu voor het eerst dit jaar een voldoende staat. Heel fijn dat Orbit twee weken heeft ingegrepen. Het resultaat is verheugend! Veel dank voor de extra begeleiding en de persoonlijke betrokkenheid.
— Moeder Sara
Dara heeft gisteren een geweldige planning gemaakt voor de volgende 6 weken. Bedankt voor jullie enorme ondersteuning!
— Moeder Dara (MLA)
 

Inschrijven bijles

Wil je graag direct inschrijven voor Bijles? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Heb je vragen of wil je graag in contact komen, bel ons dan op 020-77 63 902 of stuur ons een bericht via het contactformulier en dan nemen we snel contact met je op.

 
3.jpg